Γενικοί όροι ενοικίασης

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος. Ο οδηγός πρέπει επίσης να είναι κάτοχος διεθνούς άδειας οδήγησης εγκεκριμένης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, η εταιρεία δύναται να αλλάξει τον τύπο του αυτοκινήτου.

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Διατίθενται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €3,5 ημερησίως και για μέγιστη περίοδο χρέωσης 10 ημερών (€35).

ΑΣΦΑΛΙΣΗ:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ αστική ευθύνη, κάλυψη κλοπής αυτοκινήτου και απαλλαγή ευθύνης ζημιών με έκπτωση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

CDW – ΕΚΠΤΩΣΗ: Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει απαλλαγή ευθύνης ζημιών (CDW) με έκπτωση. Ο μισθωτής δύναται να μειώσει περαιτέρω την έκπτωση (Πρόσθετη απαλλαγή ευθύνης ζημιών (CDW)).

Κατηγορία

CDW

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ CDW (συμπερ. ΦΠΑ)

ΠΡΟΣΘΕΤΗ CDW

A, B, C

800+23%

9

100+23%

A1, D, E, H1,I, H, K, L

1000+23%

12

150+23%

J, G1, L2, L1

1200+23%

15

200+23%

L2, L6, V, V1, H2

1600 +23%

18

250 + 23%

GPS: Διατίθεται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €10 ημερησίως για ενοικιάσεις κάτω των 5 ημερών και στην τιμή των €5 για ενοικιάσεις άνω των 5 ημερών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: Διατίθενται στην τιμή των €5 ημερησίως και καλύπτει: αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, ολικής/μερικής αναπηρίας έως και €500.000 για τον οδηγό και €500.000 για τους επιβάτες.

ΒΕΝΖΙΝΗ: Ο μισθωτής πρέπει να παραδώσει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα βενζίνης που είχε όταν το παρέλαβε.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Η προσθήκη δεύτερου οδηγού στο συμφωνητικό ενοικίασης επιφέρει επιβάρυνση ύψους €3,5 ημερησίως.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Οι οδηγοί πρέπει να είναι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας για λόγους εγγύησης. Αν δεν έχουν πιστωτική κάρτα, μπορούν να ενοικιάσουν μόνο αυτοκίνητα κατηγορίας A, B ή C και πρέπει να καταθέσουν στην τράπεζα, ως εγγύηση για την ενοικίαση, το ποσό των €500 +23% (το οποίο θα τους επιστραφεί στο τέλος της ενοικίασης).

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ: Επιτρέπεται σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις, κατόπιν έγκρισης.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ: Μία ημέρα (24 ώρες). Για κάθε ημέρα καθυστέρησης μετά το πέρας της 24ωρης περιόδου ενοικίασης υπάρχει επιβάρυνση που ανέρχεται στο 1/6 της ημερήσιας τιμής ενοικίασης.

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Το ελάχιστο όριο ηλικίας για κατόχους πιστωτικών καρτών είναι 21 έτη και μόνο για κατηγορίες A, B, C και 23 έτη για μη κατόχους πιστωτικών καρτών. Για τα αυτοκίνητα κατηγορίας L2, L6, V, V1, H2,J, G1, L2, L1, το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 25 έτη.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Επιτρέπεται υπ’ ευθύνη του οδηγού.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Διατίθενται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €3,5 ημερησίως και για μέγιστη περίοδο χρέωσης 10 ημερών (€35).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ: Διαθέσιμη επιλογή με ειδική χρέωση, κατόπιν συνεννόησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Κατά την κράτηση, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του ασφαλούς διακομιστή μας. Ο αριθμός αυτός τηρείται για λόγους εγγύησης. Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνσή σας. Θα χρεώσουμε το 25% του συνολικού ποσού στην πιστωτική σας κάρτα 3 ημέρες πριν από την άφιξή σας ως προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης 3 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν χρεώνεται προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Η βενζίνη και οι φόροι επιβαρύνουν τον μισθωτή (ΦΠΑ 23%). Τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν κατά την ενοικίαση υπολογίζονται από τα κεντρικά γραφεία της KOSMOS. Ισχύει ελάχιστο όριο 100 χλμ. ημερησίως.

ΤΙΜΕΣ: Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Οι προσφορές που πραγματοποιούνται από τους υπαλλήλους της Kosmos ισχύουν μόνο για επτά ημέρες. Μετά την πάροδο επτά ημερών, αν ο πελάτης δεν έχει αποδεχτεί την προσφορά, η προσφορά λήγει.

ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλες οι κλήσεις της Τροχαίας και λοιπές επιπτώσεις βαρύνουν τον μισθωτή.